Over ons

Creating solutions

Onze drijvende kracht is…

Bij Sikking Controls is gedrevenheid onze drijvende kracht. We worden geïnspireerd door een diepe passie voor technologie en innovatie, wat zich vertaalt naar oprechte betrokkenheid en toewijding in al onze projecten en oplossingen.

Persoonlijk?
Ja graag!

Wij houden van een persoonlijke aanpak en houden rekening met de menselijke maat. Ons team straalt dan ook persoonlijkheid uit door hun betrokkenheid, klantgerichtheid en de oprechte wens om sterke relaties op te bouwen. Dit vertaalt zich in een warme en persoonlijke benadering van elk project en andere contactmomenten.

Altijd tot in de perfectie

Precisie is een van onze kernwaarden. We streven ernaar om elke oplossing tot in de kleinste details te perfectioneren. Onze toewijding en nauwkeurigheid garandeert dat elk project met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd, wat resulteert in betrouwbare en hoogwaardige technologische oplossingen die aan de hoogste normen voldoen.

Over ons

Bij Sikking Controls geloven we in het leveren van oplossingen die uw verwachtingen overtreffen, ongeacht de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd. We hebben een passie voor technologie en een diepgaand inzicht in processen, waardoor we maatwerkoplossingen kunnen ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Of het nu gaat om complexe technische vraagstukken of unieke procesvereisten, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Ons team van hooggekwalificeerde ingenieurs en ervaren professionals zet zich in om de meest optimale oplossingen te vinden en te realiseren. Door op een persoonlijke wijze nauw met u samen te werken, begrijpen we uw doelen en zorgen we voor een naadloze integratie van onze elektrotechnische en automatiseringsoplossingen.

Bij Sikking Controls streven we ernaar om de controle te geven, te behouden en te versterken, efficiëntie te optimaliseren en succes te creëren. We zijn dan ook trots op onze reputatie als probleemoplossers en innovators.

Sikking Controls: Creating Solutions

Richard Sikking
Managing Director

De wereld van Sikking Controls

Wereldwijd helpen wij bedrijven bij het creëren en het behouden van de controle.

wereldkaart-skking-controls-locaties

De Sikking experts

richard-sikking-controls

Eigenaar

Richard Sikking

Als eigenaar van Sikking Controls heb ik de leiding over het bedrijf, maar ik werk zelf ook graag mee aan onze projecten. Daarnaast vind ik het leuk om op de fiets te zitten. Dit kan zowel de mountainbike, de gravelbike of de racefiets zijn. En in de winter natuurlijk lekker veldrijden in de modder! Verder ben ik ook actief betrokken bij de sporten van mijn twee kinderen.

wobbe-sikking-controls

Accountmanager

Wobbe den Hartog

In de basis ben ik de Accountmanager, maar vooral ook gewoon de vliegende kiep bij Sikking Controls. Van vele markten thuis en allround inzetbaar. Verder wordt ik erg blij van zeilen, muziek en chocolade.

Fleur-sikking-controls

Relatiebeheerder

Fleur Sikking

Ik voer allerlei taken uit die niet direct met de techniek verband houden maar ondersteunend zijn in de bedrijfsvoering. Ik hou ervan om familie en vrienden te ontvangen, kortom van gezelligheid.  

nico-sikking-controls

Project Manager / Senior Engineer​

Nico van Heck​

Ik ben een creatieve, resultaatgerichte engineer. Mijn werkwijze is het best te beschrijven als behulpzaam: ik zoek altijd naar verbeteringen om gebruik te vereenvoudigen en help mensen graag totdat het probleem opgelost is.

Marco-sikking-controls

Senior Engineer

Marco Lammers

Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het engineeren van besturingssystemen. Verder verzorg ik de werkvoorbereiding en de inkoop. Wanneer nodig assisteer ik bij montage en in bedrijfnames. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan Outdoor & Bushcraft kamperen en koken. Verder ben ik als sportschutter regelmatig te
vinden op de schietbaan.

nick-sikking-controls

Senior Engineer

Nick Boere

Ik ben allround engineer bij Sikking Controls voor zowel de hardware als de software. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar en kijk ik graag films.

jasper-sikking-controls

Technician

Jasper Vissers

Binnen Sikking Controls verzorg ik de kastenbouw. Ook hou ik me bezig met het inbedrijfstellen van onze besturingskasten. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met
hobbyprojectjes en sporten.

Nieuwe-werknemer-sikking-controls

Wij zoeken jou!

Word jij onze
nieuwe collega?