Project Management

Creating Solutions

Projectmanagement is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening bij Sikking Controls. Bij elk project heeft u persoonlijk contact met uw eigen projectmanager(s), die zich inzetten voor een soepele en efficiënte uitvoering.

Ze stellen uw doelen centraal en hanteren een resultaat-gerichte aanpak. Met persoonlijke betrokkenheid, sterke organisatorische vaardigheden en diepgaande technische kennis leiden ze projecten naar een succesvolle afronding. Ze zijn uw vertrouwde aanspreekpunt en zorgen voor heldere communicatie en een vlotte voortgang van het project.

“Onze projectmanagers beseffen dat elk project uniek is en vinden dat u altijd de beste oplossing verdient.”

✔ Uw eigen vaste projectmanager
✔ Management tools
✔ FAT / SAT documentatie
✔ On-site support
Contact-skiing-controls-boek-met-pen
Mijn oplossing
“De flexibele instelling en ondersteuning van Sikking Controls werkt voor ons geweldig. Ook wanneer de planning wat spaak begint te lopen weet Richard altijd met een praktische oplossing ons te helpen. Dit in combinatie met de technische knowhow en marktkennis maakt Sikking Controls tot een fijne (sparrings)partner.”

Koen van Leeuwen, Elma BV
Mijn oplossing
“De afgelopen jaren hebben wij samen met Sikking Controls diverse projecten uitgevoerd. Het bundelen van onze diverse expertises leidde tot een succesvolle gezamenlijke inspanning. Een mooi voorbeeld van een effectieve samenwerking met prachtige projectresultaten.”

Martijn Kennis, Promasafe
Mijn oplossing
“Ik ken Sikking Controls al enkele jaren als een flexibele club met veel expertise en korte lijntjes. Om deze reden hebben wij ze geselecteerd als leverancier voor ons innovatieproject. Ze weten van aanpakken, denken in oplossingen en je kunt er goed mee lachen!”

Wouter Guijt, Nexus Energy BV
Mijn oplossing
“Sikking Controls, Richard en zijn team, hebben wij al lange tijd als partner voor maritieme automatisering. Met het hoge kennisniveau, de proactieve houding, de kwaliteit die geleverd wordt en de flexibiliteit die ze bieden hebben wij een zeer betrouwbare partner waarmee het erg prettig samenwerken is.”

Jesse van Dijk, Storm Groep BV
Mijn oplossing
“Sikking Controls, is onze partner in innovatieve oplossingen die door ons samen zijn ontwikkeld en toegepast voor onze schakelbare koppelingen. Met andere woorden PLC besturingstechniek toepassingen op een zeer hoog niveau.”

Michiel van Eekelen, AVD Holland
Mijn oplossing
“Cincotech werkt al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Sikking Controls. De deskundigheid, de klantgerichtheid en de prettige persoonlijke contacten zijn voor ons alles bepalend!”

Hans Bosma, Cinotech
Vorige slide
Volgende slide

Andere oplossingen

icoon-elektrotechnische-engineering-skiing-controls

Engineering

Ons team van hooggekwalificeerde ingenieurs verdiept zich grondig in uw proces en zoekt op analytische en creatieve wijze naar de beste oplossing.

icoon-software-skiing-controls

Software

Op ons hoofdkantoor werkt een vast team van programmeurs. Zij hebben uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte softwareoplossingen.