Software

Creating Solutions

Software speelt een cruciale rol binnen Sikking Controls en bij de oplossingen die wij realiseren. Ons toegewijde team van programmeurs heeft ruime ervaring in het programmeren van op maat gemaakte softwareoplossingen.

We werken met verschillende applicaties, waaronder Siemens en Bachmann. Onze programmeurs streven naar een naadloze integratie van de software met uw elektrotechnische systemen en processen. Met behulp van geavanceerde programmeer technieken en actuele kennis van industriestandaarden realiseren ze hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve softwaretoepassingen die de operationele efficiëntie van uw organisatie verhogen.

We begrijpen dat u unieke behoeften heeft, daarom leveren we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke vereisten.

Bij Sikking Controls geloven we in de kracht van technologie en software om uw processen te optimaliseren waardoor we uw concurrentiepositie kunnen versterken.

“Betrouwbare software- oplossingen op maat die uw operationele efficiëntie verhogen.”

✔ Een vast team van eigen programmeurs
✔ Software op maat
✔ Testen en in bedrijfsname
✔ Siemens TIA Portal
✔ Bachmann SolutionCenter
✔ Atvise
✔ Codesys

sikking-controls-software
Mijn oplossing
“De flexibele instelling en ondersteuning van Sikking Controls werkt voor ons geweldig. Ook wanneer de planning wat spaak begint te lopen weet Richard altijd met een praktische oplossing ons te helpen. Dit in combinatie met de technische knowhow en marktkennis maakt Sikking Controls tot een fijne (sparrings)partner.”

Koen van Leeuwen, Elma BV
Mijn oplossing
“De afgelopen jaren hebben wij samen met Sikking Controls diverse projecten uitgevoerd. Het bundelen van onze diverse expertises leidde tot een succesvolle gezamenlijke inspanning. Een mooi voorbeeld van een effectieve samenwerking met prachtige projectresultaten.”

Martijn Kennis, Promasafe
Mijn oplossing
“Ik ken Sikking Controls al enkele jaren als een flexibele club met veel expertise en korte lijntjes. Om deze reden hebben wij ze geselecteerd als leverancier voor ons innovatieproject. Ze weten van aanpakken, denken in oplossingen en je kunt er goed mee lachen!”

Wouter Guijt, Nexus Energy BV
Mijn oplossing
“Sikking Controls, Richard en zijn team, hebben wij al lange tijd als partner voor maritieme automatisering. Met het hoge kennisniveau, de proactieve houding, de kwaliteit die geleverd wordt en de flexibiliteit die ze bieden hebben wij een zeer betrouwbare partner waarmee het erg prettig samenwerken is.”

Jesse van Dijk, Storm Groep BV
Mijn oplossing
“Sikking Controls, is onze partner in innovatieve oplossingen die door ons samen zijn ontwikkeld en toegepast voor onze schakelbare koppelingen. Met andere woorden PLC besturingstechniek toepassingen op een zeer hoog niveau.”

Michiel van Eekelen, AVD Holland
Mijn oplossing
“Cincotech werkt al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Sikking Controls. De deskundigheid, de klantgerichtheid en de prettige persoonlijke contacten zijn voor ons alles bepalend!”

Hans Bosma, Cinotech
Vorige slide
Volgende slide

Andere oplossingen

icoon-elektrotechnische-engineering-skiing-controls

Engineering

Ons team van hooggekwalificeerde ingenieurs verdiept zich grondig in uw proces en zoekt op analytische en creatieve wijze naar de beste oplossing.

icoon-project-management-skiing-controls

Project Management

Bij elk project heeft u contact met uw eigen projectmanager(s) die zorgt voor een vlotte en efficiënte uitvoering van uw projecten. Ze stellen uw doelen centraal en hanteren een resultaatgerichte aanpak.