Elektrotechnische Engineering

Creating Solutions

Elektrotechnische Engineering behoort tot een van de expertisegebieden van Sikking Controls. Ons team van gepassioneerde en hooggekwalificeerde ingenieurs verdiept zich met enthousiasme in uw processen en elektrotechnische vraagstukken.

Op analytische en creatieve wijze realiseren wij de perfecte oplossing. Met oog voor detail en finesse streven we naar topkwaliteit in al onze projecten. Of het nu gaat om het ontwerpen van krachtige elektrische systemen, het optimaliseren van efficiëntie of het waarborgen van de hoogste veiligheidsnormen, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Met onze diepgaande kennis en lange ervaring in de elektrotechniek creëren we betrouwbare en op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Bij Sikking Controls draait het om het versterken van de controle en het optimaliseren van uw proces.

"Op een analytische en creatieve manier realiseren wij de perfecte oplossing."

✔ Hardware engineering
✔ Machinerichtlijn
✔ Machine veiligheid
✔ Systeem ontwerp
✔ Installatie
✔ Inbedrijfname
✔ Afname testen (FAT/SAT)
Sikking-controls-Elektrotechnische-Engineering-diensten
Mijn oplossing
“De flexibele instelling en ondersteuning van Sikking Controls werkt voor ons geweldig. Ook wanneer de planning wat spaak begint te lopen weet Richard altijd met een praktische oplossing ons te helpen. Dit in combinatie met de technische knowhow en marktkennis maakt Sikking Controls tot een fijne (sparrings)partner.”

Koen van Leeuwen, Elma BV
Mijn oplossing
“De afgelopen jaren hebben wij samen met Sikking Controls diverse projecten uitgevoerd. Het bundelen van onze diverse expertises leidde tot een succesvolle gezamenlijke inspanning. Een mooi voorbeeld van een effectieve samenwerking met prachtige projectresultaten.”

Martijn Kennis, Promasafe
Mijn oplossing
“Ik ken Sikking Controls al enkele jaren als een flexibele club met veel expertise en korte lijntjes. Om deze reden hebben wij ze geselecteerd als leverancier voor ons innovatieproject. Ze weten van aanpakken, denken in oplossingen en je kunt er goed mee lachen!”

Wouter Guijt, Nexus Energy BV
Mijn oplossing
“Sikking Controls, Richard en zijn team, hebben wij al lange tijd als partner voor maritieme automatisering. Met het hoge kennisniveau, de proactieve houding, de kwaliteit die geleverd wordt en de flexibiliteit die ze bieden hebben wij een zeer betrouwbare partner waarmee het erg prettig samenwerken is.”

Jesse van Dijk, Storm Groep BV
Mijn oplossing
“Sikking Controls, is onze partner in innovatieve oplossingen die door ons samen zijn ontwikkeld en toegepast voor onze schakelbare koppelingen. Met andere woorden PLC besturingstechniek toepassingen op een zeer hoog niveau.”

Michiel van Eekelen, AVD Holland
Mijn oplossing
“Cincotech werkt al jaren, naar volle tevredenheid, samen met Sikking Controls. De deskundigheid, de klantgerichtheid en de prettige persoonlijke contacten zijn voor ons alles bepalend!”

Hans Bosma, Cinotech
Vorige slide
Volgende slide

Andere oplossingen

icoon-project-management-skiing-controls

Project Management

Bij elk project heeft u contact met uw eigen projectmanager(s) die zorgt voor een vlotte en efficiënte uitvoering van uw projecten. Ze stellen uw doelen centraal en hanteren een resultaatgerichte aanpak.

icoon-software-skiing-controls

Software

Op ons hoofdkantoor werkt een vast team van programmeurs. Zij hebben uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte softwareoplossingen.